söndag 13 juli 2008

Köpenhamn!!

Nu är vi hemma igen! Det har varit så skönt att komma iväg även om det bara var för en natt. Vi hade tur med vädret och gick och strosade på en massa smågator hela dagen. Hann med två restauranger och ett fik, så nu behöver jag typ aldrig äta igen. Är fortfarande mätt!
På kvällen åts det jordgubbar och dracks lite mousserat vin (och choklad såklart!)
....men hua, jag tror att jag håller på att bli riktigt sjuk. Hmm.... Glömmer saker hela tiden säger fel och ja, hmm.... det är inte riktigt 100.

Det finns så mycket att se i en storstad. Roliga människor akrobater och rullskridskobana. Hårdrockare och levande statyer. Och så var det jazzfestival. Man blir helt fullproppad av intryck. Så nu är man trött och vill bara ligga och päsa på soffan resten av dagen!

3 kommentarer:

Matildää'h sa...

Det lät jue trääävligt :P :D ,, Menja ,, hadet bra ,

Anonym sa...

Hej och välkomna hem.Kul att ni haft bra väder för här var det världens regn och åskväder i går.Vi har varit i morfars hus och fixat inför visningen i morgon, hoppas att det är någon Jätteintresserad!!! Ha det bra så hörs vi.Puss O Kram Mamma.

MissyElliot sa...

Härligt att ni haft en skön resa! Hoppas att det löser sig med fönstrena, tycker det låter livsfarligt det där att hänga halvvägs utanför...
:-)